(ВИДЕО) ЗАЕВ Е ЦАР : НА ОТВОРАЊЕТО НА НОВИОТ ЦАРИНСКИ ТЕРМИНАЛ ВО ЌАФАСАН ФАТИ ДА ГО ГАЛИ КУЧЕНЦЕТО КОЕ Е ЗАДОЛЖЕНО ДА ФАЌА ДРОГА НА ГРАНИЦА

0
3912

Премиерот Зоран Заев денес на отворање на нов царински терминал на Ќафасан фати да го гали кученцето што е за откривање на дрога. Народ вика тој што ги сака животните ги сака и луѓето…од што ли е направен овој човек кој не знае да застане со работа?!