(ВИДЕО) ЗАЕВ Е ВО ОПАСНОСТ, НАРОД СЕ БУДИ ПРОТИВ ХУНТАТА : ОГРОМНА ГРУПА НА МЛАДИ ОД 50 ДУШИ ПРОТЕСТИРАА ЗА СПАС НА МАЌЕДОЊА ПО ПОВОД 8-МИ СЕПТЕМВРИ ПРЕД СОБРАНИЕ!

0
772

Огромна група на млади протестанти од 50 души протестираа пред Собранието по повод 8-ми септември за одбрана на МаЌедоња.