(ВИДЕО) Заев: ЕУ ни вети грант од 250 милиони евра за новиот клинички центар, понудив на опозицијата контрола врз изградбата, тие со 2000 амандмани блокираат

0
1309

Заев : ЕУ ни вети грант од 250 милиони евра за новиот клинички центар, понудив на опозицијата контрола врз изградбата, тие со 2000 амандмани блокираат.