(ВИДЕО) ЗАЕВ ДО ЧАДИКОВСКИ: МЛАДЕНЕ ЈАС МОЖАМ МНОГУ ЛЕСНО ЗА 24 ЧАСА ДА ЈА СКАРАМ ЗЕМЈАВА СО ПОЛА СВЕТ, НО ТОА НЕ Е ДОБРО ЗА НАРОДОТ!

0
2620

– Со Косово да се скараме за Монструм, со Бугарија за ветото, со Унгарија за азилот на Груевски, и така ако одиме можеме за 24 часа да се скараме со пола свет, но тоа е лошо за економијата ќе се затворат границите ќе има големи процедури ќе има тензии нема да има инвестиции и на крај народот ќе го плати тоа со ниски плати и немање работа и низок стандард…