(ВИДЕО) Заев до пратеничка од ВМРО ДПМНЕ: Зошто ццкаш пратеничке, па ви одговарам на прашањата?!

0
6346

Премиерот Зоран Заев денес одговараше на пратенички прашања во собранието каде и се обрати на пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ зошто ццка додека зборува на говорница за да може да и одговори на прашањето.