(ВИДЕО) Заев денеска ги изненади сите со тоа што се појави во Диво Насеље, во партија биле преплашени некој да не го убие, тој не слушал никого и отишол без полициска придружба меѓу народот!

0
1713

11222421_407210899465582_5059221879567612539_n

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=FTWWi8oCWVk[/youtube]