(ВИДЕО) Заев: Граѓаните се разбудени, се бориме за нашата Македонија

0
1343

„Гласот позади мене вика „победа“, „слобода“, „правда“, овој глас на народот е денешното најмоќно оружје на 21.век во кој живееме. Жалам што нашата Македонија е исправена да својот народ преку својот глас си ја врати државата во нормала. Ние сме на одличен пат. Граѓаните се разбудени, овде се сите интелектуалци, поединци помалку важни и најмногу важни. Сите еднакви и рамноправни се бориме за нашата заедничка Македонија. Верувам дека ова најмоќно оружје – гласот ќе ја донесе победата во Македонија“, изјави за порталот Нова лидерот на СДСМ поред почетокот на маршот.

Изјавата може да ја погледнете ОВДЕ