(ВИДЕО) ЗАЕВ ГО ОСВОИ ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ! ЦЕЛА ЕВРОПА Е НА НОЗЕ И МУ АПЛАУДИРА НА МАКЕДОНСКИОТ ПРЕМИЕР ЗОРАН ЗАЕВ

0
1711

Цела европа и нејзините европратеници аплаудираат на премиерот Зоран Заев кој одржа говор во европскиот парламент по повод Референдумот во Македонија и постигнатиот историски договор помеѓу Македонија и Грција. Цела Европа се дигна на нозе аплаудирајќи му на храброста која ја покажа во досегашниот мандат како премиер на Македонија решавајќи ги најтешките политички прашања.