(ВИДЕО) ЗАЕВ ГО ИМИТИРАШЕ МИЦКОВСКИ НА ГОВОРНИЦА: КОГА СТАНАВМЕ ЧЛЕНКА НА НАТО, ТОЈ НАМЕСТО ДА АПЛАУДИРА ГО МЕСТЕШЕ КАИШОТ 5 МИНУТИ!

0
341

Во моментот кога Република Северна Македонија доби членство во НАТО наместо аплауз од страна на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски го местеше каишот па денес премиерот Зоран Заев го имитираше Мицковски.