(ВИДЕО) ЗАЕВ ГЛАВНА ЗВЕЗДА НА САМИТОТ ВО ЗАГРЕБ, СИТЕ ГО САКААТ ЗАЕВ, САМО МИЦКО И ВМРОВЦИТЕ ГО МРАЗАТ

0
1394

е подготвена да ја продлабочи и прошири соработката во регионот. Ние сме европска земја и во географска и во политичка смисла, порачав на Самитот на шефови на влади на ЦЕИ во Загреб.