(ВИДЕО) ЗАЕВ ГИ ЗАМОЛИ НЕВЛАДИНИТЕ ДА МУ ПОМОГНАТ ДА ГО РЕШИ ПРОБЛЕМОТ СО ГРЦИЈА

0
1344

Заев го посети невладиниот сектор и воедно ги замоли невладините да му помогнат да го реши проблемот со Грција