(ВИДЕО) ЗАЕВ ВО ШТИП: Македонската полиција ќе биде рамо до рамо со полициите во Германија, Италија, Шпанија, Франција…

0
1446

Заев во Штип : Македонската полиција ќе биде рамо до рамо со полициите во Германија, Италија, Шпанија, Франција…