(ВИДЕО) ЗАЕВ ВО ВЕСТИТЕ НА АЛ-ЏЕЗИРА: Верувам дека гласачите на 12-ти април ќе го ценат трудот овие 3 години и ќе гласаат за СДСМ!

0
286

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев беше гостин во вестите на Ал Џезира. Теми беа ЕУ и владеењето на правото.

– Верувам дека нашите граѓани ќе го ценат трудот што го покажавме овие 3 години, многу направивме, верувам дека ќе ни дадат шанса уште 4 години да продлжиме по прав пат!

Рече лидерот на СДСМ во линковска врска од Скопје.