(ВИДЕО) ЗАЕВИ НА ПРИЕМ КАЈ АНГЛИСКАТА КРАЛИЦА…

0
568

Премиерот Зоран Заев и неговата сопруга, Зорица Заева на прием кај англиската кралица.