(ВИДЕО) Жител на Камник: Институциите не помагаат, поплавата носеше луѓе 3 километри

0
1647

Азир Рашити е жител на Камник чија куќа беше комплетно поплавена пред три дена и чие семејство спаси глава качувајќи се на покрив. Тој за „Слободна Македонија“ изјави дека сеуште нема помош од институциите и дека поројот бил толку силен што го одвлечкал телото на неговиот чичко три километри.

Видео : Слободна.Мк