(ВИДЕО) ЖИДАС БРЕ БРУКО КУРТОНСКА: Она кога зорле орле за пари се правиш удрен со мокра чорапа и ја споредуваш Македонија со Белгија а добро знаеш дека не може да се спореди ниту со Бангладеш!

0
643

Жидас кој е професор и директор на институтот ЦПРМ кој лапа дебели грантови од ЕУ и разни фондации и организации, на Алсат М се прави мутав и ја споредува Македонија со Белгија, демек сме можеле ако сме сакале како Белгија да се справиме со кризата сами само ако сме сакале. Ало бре шефе, не се прави мутав, овде си имаме работа со лудаци од суров режим, јебала те цела Белгија и пола Данска… Проблем не било ништо друго туку тоа што сме дозволиле странци да ни ја решаваат кризата, па дај бре немој да не јебеш, тоа е најмал проблем во приказнава, прашање е дали ќе можат и странците да ја решат можеби ќе треба и мотка да игра и багери да се возат низ Скопје…