(Видео) ЖЕСТОК настап на Кире Наумов на Алсат М: Инцидентот во Куманово е најголем злостор во Македонија од осамостојувањето и тие кои го договориле ќе лежат доживотен затвор!

0
1051

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=kX4lq91neA0[/youtube]