(ВИДЕО) ЖЕСТОК ДУЕЛ ПОМЕЃУ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ И ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ за тоа дали Груевци требаше да бидат амнестирани : Љубчо дај бе не треси, ај сега и ние да удриме една тура крадење и да ја дотепаме земјава засекогаш!

0
5904