(ВИДЕО) ЖЕСТОК ДУЕЛ НА САШЕ ПОЛИТИКО СО СИЉАНОВСКА: КАКО НЕ ВИ Е СРАМ СЕКОГАШ КОГА ЌЕ ВЕ ПРАШААТ ЗА АФЕРИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ ДА ВИКАТЕ НЕ СУМ ЗНАЈАЛА!

0
1498

Саше П.: Како е можно да не сте ја слушнале снимката, два дена е тема на разговор? Гога „Не сум знајала“: Јас ги слушам граѓаните, а не снимките. Не сум профил на воајер. Прво, воајер има врска со гледање, а не со слушање. Второ, Гога призна дека слушала снимки од ВМРО. Тонч!