(ВИДЕО) ЖЕСТОК ДУЕЛ НА ПОРТПАРОЛОТ НА ВЛАДАТА СО КУРТОНКАТА НЕШКОВА ОД АЛФА ТВ

0
2214

Жесток дуел на портпаролот на владата, Миле Бошњаковски и куртонката на АЛФА ТВ, Нешкова за време на редовната прес конференција на портпаролите на владата.