(ВИДЕО) ЖЕСТОК ДУЕЛ НА НИКОЛА НАУМЕ СО ВЛАДЕ МИЛЧИН : За жал и Владе Милчин стана еден од оние кои шират лажни вести секој ден за оваа власт!

0
1241

Жесток дуел на Владимир Милчин и Никола Наумовски, за жал и Владе стана ширач на лажни вести за рушење на владата на Заев.