(ВИДЕО) ЖЕСТОК ГОВОР ПРЕД СОБРАНИЕ НА ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ, ГИ ПОВИКУВА ЕКС КОЛЕГИТЕ ОД ПОЛИЦИЈАТА ДА МУ СЕ ПРИДРУЖИ ДА ГИ ОДНЕСАТ СНИМКИТЕ ВО МТВ : Зарем ќе пукате со гумени патрони по македонскиот народ?

0
1372

Screenshot_3

После осмата бомба на Заев повеќе од јасно е дека си имаме работа со ИЗРОДИ за кои нема ништо свето, Никола за мене веќе не е легитимен премиер, ве повикувам вечерва во 19 часот да ги однесеме заедно снимките во МТВ за да ги пуштат и народот да ги чуе!!!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=AEzj4f9CBrM[/youtube]
[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=bRitDcseR4s[/youtube]

„Ве прашувам пред македонската јавност, некои од вас некои ве знам, дали сте подготвени да го тепате македонскиот народ, ако знаете дека наредбата е апсурдна? Дали сте спремни со гумени патрони да пукате по нашиот македонски народ? “ – вака им се обрати на полицајците пред Влада, Стојанче Ангелов, претседател на „Достоинство“.

Screenshot_1 Screenshot_2