(ВИДЕО) Жестока расправија на Ивана Туфегџиќ со РЕЖИМСОТО ПУВАЛО Кирил Спировски: Кутиите се облепени, гласачите ливчиња немаат печат, исти студенти носите да гласаат на ралични факултети!

0
1354

Претседателот на СПУКМ, Кирил Спировски во жестока расправија со Ивана Туфегџиќ од Студентскиот пленум, за изборите кои се одвиваат со носење студенти под закани од студентските домови, како и немањето услови да се одржуваат избори на УКИМ, пренесува „А1он“.

-Јас можам да ти држам предавања, и рече Спировски на Туфегџиќ. -За што, за изборни криминали, му возврати таа и продолжи: -Како не ти е срам, одите по студентски домови да ги уценувате студенти да гласаат за да не бидат исфрлени од таму.

На ова Спировски и возврати дека е “дебело“ платена. Расправија Туфегџиќ и Сп… -Ти се финансираш од парите на сите студенти, од моите пари се финасираш. Немој да ми се обраќаш со таа владеачка, со таа вмровска реторика, му рече таа.

Видео и извор : А1он