(ВИДЕО) ЖЕСТОКА ДЕБАТА НА ТВ 24 ЗА СУДБИНАТА НА ФЕНИ, ВИЦЕ ПРЕМИЕРОТ КОЧО АНЃУШЕВ ВО ТВ ТЕПАЧКА СО ДИРЕКТОРКАТА НА ЕНЕКОД ОД БУГАРИЈА

0
3133