(ВИДЕО) ЖЕСТОКА ВЕРБАЛНА ТЕПАЧКА НА ТЕЛМА МЕЃУ ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА И МАРЈАН ЗАБРЧАНЕЦ

0
380

Оливера Трајковска во вмровски стил го нападна Забрчанец дека владата ќе воведела цензура во медиумите, Забрчанец успешно и со силни аргументи се бранеше.