(ВИДЕО) Жаре од Еден на Еден ги исмеа студентите од студентски пленум и ги прикажа како бадијалџии и лузери!

0
445

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=UW4thJ9M7Pw[/youtube]