(ВИДЕО) ЖАРЕ НАПРАВИ ИНТЕРВЈУ СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА МАКЕДОНИЈА ОД САД!

0
1027

Жаре од ,,Еден на Еден” направи интервју со градоначалникот на Македонија во Охајо, САД.