(ВИДЕО) Е ОВА НИКОЈ НЕ ГО ОЧЕКУВАШЕ – ЕЛЕКТРО-ИНЖЕНЕРОТ ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ ГО НАПРАВИ ПАШТЕТА ВЛАТЧЕ КОПУКОТ КОЈ 20 ГОДИНИ ВОДИ ДЕБАТИ И ПАК ДОЖИВЕА ТЕЖОК ПОРАЗ!!!

0
1949

Хари Локвенец буквално го намачка како паштета на леб копукот Влатко Ќорчев, фантастичен настап на пратеникот од СДСМ, куртонката на Канал 5 остана запрепастена од настапот на Локвенец.