(ВИДЕО) Е ОВА Е ДНО ДНА: Мирка и Миленко на денот на изборите вчера ги колнеа децата на Заев и министрите од СДСМ, ќе биле наркомани, педофили, алкоси, ќе се убиле затоа што биле деца на предавници!

0
4305

Гадовите го допреа дното, на денот на изборите вчера направија емисија во дворот на вилата на Пандов во Зелениково и во неа еден час ги колнеа децата на Заев и министрите од СДСМ затоа што биле деца на предавници, ќе биле наркомани, педофили, алкоси, ќе се самоубиле…

Значи какви се ова само гнасни сподоби…