(ВИДЕО) Е ЗА ОВА СЕ БОРЕВМЕ ДЕЧКИ : СЈО ВЕЌЕ НЕ Е САМО И ЗАЕДНО СО ФИНАНСИСКАТА ПОЛИЦИЈА ЌЕ ЛОВАТ МАФИЈАШИ!

0
1333

Македонија конечно го дочека и овој ден, СЈО веќе не е само и доби појачање, финансиската полиција како десна рака на СЈО ќе лови мафијаши и од претходната власт на ВМРО-ДПМНЕ и на актуелната од СДСМ.