(ВИДЕО) ЕЈ ЧОВЕЧЕ ВМРОВЦИТЕ КРЕНАА РАЦЕ ОД ГРУЈО, ОВИЕ ДВАЈЦА УШТЕ МУ ГО ШМУКААТ СО СЕ ЈАЈЦА ДО БАЛЧАК!

0
2659

Колку само треба да си перверзен да го правиш ова што го прават овие двајца, сите дигнаа раце од Грујо, се спремаат и внатрепартиски избори за негова смена, цела Европа се откажа, се откажаа и најтврдокорните вмровци од него а овие две хоштаплерчиња сеуште не го вадат неговиот кур од уста, шмукаат, цицаат и пушат дур и ќе се задават еден ден од него од премногу голтање сперма.