(ВИДЕО) ЕФТОВ: ПРАШАЊЕ КОЕ МЕ МАЧИ ДЕЊЕ И НОЌЕ Е ДАЛИ ЌЕ МОРА ДА НОСИМЕ МАСКИ НА ГОСТИ И НА СВАДБИ?!

0
460

Васе има сериозно прашање до министерот за здравство Венко Филипче кое мора да се одговори, речиси неизбежно.