(ВИДЕО) ЕФТОВ ГО УНИШТИ УРЕДНИКОТ НА ЛА ВЕРИТАС, ГЕЈЗЕР: ТИ СИ НОВИНАР НА МАФИЈАТА ПЛАТЕН ДА ЈА СРУШИ ВЛАДАТА КОЈА СЕ ОБИДУВА ДА ЈА ПИКНЕ МАФИЈАТА ВО ЗАТВОР!!!

0
3091

Васко Ефтов до уредникот на Ла Веритас, Гејзер : Ти си ноинар на мафијата платен да ја сруши владата која се обидува да ја пикне мафијата во затвор.