(ВИДЕО) ЕФТОВ: АКО ВЛЕЗЕ МИЦКОВСКИ НА ЦРНАТА ЛИСТА НА САД, НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ ДОДЕКА Е ЖИВ, НЕКА ГИ ПРАША ЉУБЧО И ТАЧИ КОИ СЕ 20 ГОДИНИ НА ТАА ЛИСТА!

0
832

– Ако Мицковски влезе на црна листа на САД, тешко се излегува од таа листа, нека ги праша Љубчо и Тачи кои се на листата 20 години и кои веќе една деценија се најголеми про-западњаци во земјава и пак се на листата…

Васко Ефтов во најновата емисија Во Центар.