(ВИДЕО) ЕПСКИ КОПУК: Јанко Бурек води емисија за политика, а појма нема дека една година се печати весникот Независен, па беше шокиран во емисија?!?!

0
1200

ЕПСКИ КОПУК: Јанко Бурек води емисија за политика, а појма нема дека една година се печати весникот Независен, па беше шокиран во емисија?!?!