(ВИДЕО) Епа не ни е Венко крив, НАЌЕ Е КРИВ!

0
402

Во Чаир сред полициски час, до полициска патрола продавницата најнормално си работи и дури колона на луѓе чекаат пред неа да си испазарат. И тоа се пред очите на џандарите. Епа не ни е Венко крив, НАЌЕ Е КРИВ!