(Видео) Емоционален говор на Марин Бабиќ пред МТВ: Грујо и Миле, носете се у пизду матер!

0
1052

Screenshot_2

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=exTVENP5Vq0[/youtube]

 

П.С. Уредникот на Народен Глас се придружува кон пораката на Марин Бабиќ кон Грујо и Јанакиевски и упатува апел до Марин Бабиќ во наредна прилика да го информира уредникот на Народен Глас да се придружи јавно рамо до рамо и да му ебат матер на режимот и на лидерот негов со коцкеста глава.