(ВИДЕО) Екс министерката за надворешни работи, проф. д-р Илинка Митрева: Тоа што со Хан прво се договорија избори без да се знае кој ќе ги организира е како прво да купите плочки за купатило а куќата ви е во руини од воени дејствија!

0
1628

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=9PW-4XR0myM[/youtube]