(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: Се појави видео од средбата на Грујо со Кинезите на кои се договарале провизиите од 30 милиона евра!

0
587

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=-oPu26vg_N4[/youtube]