(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО – КАКО КУРТОНИТЕ И ВМРОВЦИТЕ ГО БРАНЕА ИМЕТО, ЈАЗИКОТ И НАЦИЈАТА А КАКО ПОДОЦНА ПЕЊА ИМ ИЗЛЕГУВА ОД УСТА ЗА ДА КОЉАТ ПРЕДАВНИЦИ КОИ ЌЕ МЕЊАЛЕ ИМЕ!!!

0
1197

Како вмровците и најголемите режимски перјаници го бранеа името на Македонија во минатото а како подоцна пења од уста им излегува за предавници кои ќе мењале име и како не убедуваа дека додавка не е промена на име и дека може да опстоиме 100 години со јадење корења и пача.