(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: Еве во што се вози Грујо и на што свршува Јанкуловска – Мерцедес С 600 Пулман Гард вреден 600 000 евра!

0
1958

Screenshot_6 Screenshot_5

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?t=333&v=fEdM3AXRdUM[/youtube]