(Видео) ЕКСКЛУЗИВНО : Генералот Стојанче Ангелов го направи ГАЗ режимскиот копук и дудлач – уредникот на Нет Прес

0
1036

Генерал Ангелов налета на уредникот на НетПрес во кафана кој пишуваше црни лаги за него и го направи од лајно подолу!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=vxrOrreVLHw[/youtube]

Еве што напишала режимската фукара од НетПрес :

Screenshot_2 Screenshot_3 protest_monstrum

Screenshot_4