(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО : БУГАРСКАТА ЦАРИНА КАЈ ЗЛАТАРЕВО ВО ПЛАМЕН!!!

0
1874

Бугарската граница во близина на Златарево е во пламен.

Причините околу пожарот се сеуште непознати, повеќе информации за тоа дали има жртви во овој пожар како и за причините во текот на оваа вечер на ,,Народен Глас”.