(ВИДЕО) Ексклузивна снимка од станот во зградата каде синоќа беа евакуирани станарите, објави ТВ 24 Вести

0
1300

Ексклузивна снимка од станот во зградата каде синоќа беа евакуирани станарите, објави ТВ 24 Вести.

Граѓаните кои живеат во зградата во ТЦ „Скопјанка“ вчера поради ширење на миризба од амонијак, неколку часа останаа надвор додека на терен реагираа противпожарни екипи, екипи од АРМ, Дирекцијата за заштита и спасување и Меѓуопштинскиот центар за социјални работи на Град Скопје.

Од видеото што го објави телевизијата се гледа хаосот во станот, расфрланите пелени, отпадоци итн.