(ВИДЕО) ЕЖЕЊЕ И СОЛЗИ ОД ГОРДОСТ, КАДЕ БЕВМЕ, КАДЕ СМЕ СЕГА: Ако сте член, симпатизер на СДСМ или пак сте бил дел од Шарена Револуција, солзи ќе ви потечат од новиот спот на коалицијата МОЖЕМЕ

0
327

За неполни три години од држава каде граѓаните се плашеа од власта, до земја каде власта го слуша и му служи на народот #Можеме