(ВИДЕО) Една РЕТАРДА од ордите на Грујо: Треба главата да му ја донесат!

0
2838

Напаѓачите (некои со фантомки) кои тепаа пратеници и новинари пречекани со аплауз од демонстрантите во Собранието. Еден од демонстрантите вели дека насилниците треба да донесат глава (не прецизира чија).