(ВИДЕО) Едмонд Адеми од Прилеп : Единствена реформа на власта е реформирање на сопствениот џеб, Двојче доби куќен притвор во Битола, многу брзо и Марјан ќе добие куќен или друг притвор

0
1426

Членот на Извршниот одбор на СДСМ Едмонд Адеми на вчерашниот собир од Шарената револуција пред прилепчани одржа говор :