(ВИДЕО) Еден Ром има нешто да им каже на ЛОПУЖИТЕ од бандата на Грујо и ВМРО-ДПМНЕ! НЕМОЖЕ ЕДЕН ЦВЕТ ДА БИДЕ 250.000 ЕВРА, и јас сум бил лопов, ама овие…! Може сум недоволно писмен АМА ОВИЕ СЕ НЕПИСМЕНИ ТОТАЛНО!!

0
6452