(ВИДЕО) Еден од најактивните македонски бендови, The Goverment го објави видео спотот за темата “Rain”.

0
818

Еден од најактивните македонски бендови,  The Goverment го објави видео спотот за темата “Rain”.

Спотот е во режија на младата и талентирана режисерка Хана Миленковска, а во него главните улоги ги имаат професионалните танчери Валентино Апостоловски и Андријана Андреева. Во спотот се појавуваат и момците од бендот.

Зад камерите застанаа Мартин Поповски, Томи Мм и Златко Никодиновски, додека монтажата е дело на Кети Талевска, Мартин Поповски и Златко Никодиновски.