(ВИДЕО) ЕВЕ ЈА ОБЈАВАТА НА ГРАЃАНСКА ВОЈНА ОД МЕГА КУРВАТА ХОРХЕ

0
513

Ѓорге Иванов поднесе општ акт за прекинување на сите кривични постапки против лица од власта и од опозицијата за како што рече, зачувување на државните и националните интереси и ова го гледа како начин за излез од политичката криза. Тој најави дека и во иднина ќе продолжи да ја применува оваа мерка која неодамна во раце му ја даде Уставниот суд.